AVTOKLEPARSTVO IN LIČARSTVO

Vse lahko popravimo

V naši ličarsko-kleparski delavnici strokovno in brezhibno odpravimo vse poškodbe vašega vozila. Zagotavljamo originalne nadomestne dele z garancijo.

Obiščite karoserijsko delavnico TrgoABC, visoko kakovostno kleparsko ličarsko delavnico, ki nudi tudi popravila toče in avtomobilskih stekel. V karoserijskem centru bo strokovno usposobljeno osebje poskrbelo za vse servisne potrebe, ob uporabi najsodobnejše tehnologije in znanj. Kleparsko-ličarska popravila za vse znamke vozil izvajamo skladno z navodili proizvajalca, kar zagotavlja, visoko kvaliteto vašega vozila tudi po popravilu. Popravljamo vse tipe poškodb vozil od vozil udeleženih v prometnih nesrečah, popravil po toči do manjših prask in udarcev, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi vozila.

f5f047a137ad491fd458cdd3fd477206.jpg

V kleparsko – ličarski delavnici TrgoABC bomo poskrbeli, da bomo vašemu vozilu povrnili videz in funkcionalnost, ki ga je imelo pred poškodbo. Rezervirajte termin

Se želite dogovoriti za termin servisiranja vozila? Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

renault.png        dacia.png         nissan.png   volvo.jpeg fiat.png    MG.png GELYBLACK.png