Uvozimo vozilo za vas

Kupovanje rabljenega vozila od kupca zahteva sprejemanje kompromisov. Če želite imeti vozilo po vaših željah, vam ne preostane drugega, kot da ga zamenjate.

Pri rabljenem vozilu je potrebno marsikaj spregledati ali sprejeti pomanjkljivosti. Da bi bilo rabljeno vozilo čim bolj podobno vašim željam, potrebujete veliko časa in strpnosti pri iskanju. In zakaj bi to počeli vi? Ni vam treba. Pokličite in nam sporočite vaše želje. Našli bomo primerno vozilo za vas.

Že vrsto let imamo izkušnje s poslovanjem na mednarodnih trgih. Prav tako smo vzpostavili stik z mnogimi ponudniki rabljenih vozil, tako v tujini kot tudi pri nas v Sloveniji, katerih ponudba lahko ustreza ravno vam.

Zaupajte nam vaše želje. Morda vam lahko pomagamo tudi pri izbiri znamke, tipa vozila ali celo motorne različice. Naše izkušnje na področju poznavanja vozil in njihove zgodovine vam bodo prav gotovo koristile. Naš cilj je vaše zadovoljstvo z vozilom

Kontaktirajte naše strokovnjake Centra rabljenih vozil ali nam enostavno pošljite svoje vprašanje prek spodnjega obrazca.

Uvoz_vozil.jpg

Želite uvozit vozilo?

Kontaktirajte enega izmed naših svetovalcev:

Konstantin De Ferrer

Prodajni svetovalec
+386 5 666 31 36
+386 41 382 381
konstantin.deferrer@trgoabc.si

Manuel Grünwald

Prodajni svetovalec
+386 51 250 717
+386 5 666 31 36
manuel.grunwald@trgoabc.si